Nieuws

Medicura hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten. We houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Na 18 jaar heeft Karolien Desmet besloten om haar professionele ambities een andere wending te geven en Medicura te verlaten.

Ik wil haar via deze weg vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de afgelopen jaren en de kans die ik nu krijg om alleen als zaakvoerder het bedrijf verder te zetten. 

 

Medicura belooft: 

  • Dat we in de toekomst nog meer de nadruk zullen leggen op service en klantentevredenheid. Dit om dichter bij de klanten te staan door ons meer toe te leggen op thuislevering en consultatie aan huis.
  • Dat Medicura Kortrijk, naast onze huidige dienstverlening, een kenniscentrum en dé uitvalsbasis wordt voor alle leveringen in Vlaanderen en Wallonië.

 

Om u de persoonlijke service, die u van ons gewend bent, te blijven bieden, zijn wij genoodzaakt om onze winkel in Waregem te sluiten.  Onze medewerkers staan u graag te woord omtrent het juiste tijdstip van deze sluiting. Onze trouwe klanten bedienen vanuit onze winkel in Kortrijk of aan huis blijft voor onze experten dé prioriteit.

Wij danken u voor het reeds in ons gestelde vertrouwen en zijn er van overtuigd met deze nieuwe stap een versnelling hoger te schakelen.

Indien er vragen zijn kan u ons contacteren op het gekende nummer 056 22 15 11.

Voor uw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies