Rollator - Jazz Dolomite II |

Rollator - Jazz Dolomite II

De Jazz Dolomite II rollator incl. mandje wordt beschouwd als de mercedes van rollators.

Dolomite Jazz 2 - Invacare

De Dolomite Jazz is een innovatieve, lichtgewicht rollator die is ontworpen om uitstekende ondersteuning en stabiliteit te bieden, zowel bij gebruik binnenshuis als daarbuiten.

Deze nieuwe, stijlvolle rollator heeft talloze slimme eigenschappen die hem de ideale wandelgenoot maken. De nieuwste telg van de Dolomite familie combineert stijl met functionaliteit. Het ergonomische design zorgt voor een natuurlijke loophouding.

Slimme rollator

De Dolomite Jazz introduceert een innovatief frame dat naar de zijkant vouwt. Het eenvoudig bedienbare design zorgt voor extra loopruimte en kan rechtop staand worden opgeslagen. De duwhandvatten zijn in hoogte verstelbaar met duidelijke positie markering. De memory functie zorgt ervoor dat wanneer de rollator verlaagd wordt voor transport, de juiste loop positie probleemloos kan worden teruggevonden. De duwhandvatten zijn ergonomisch om drukvermindering te bieden.

Stijlvol

Modern, antraciet frame gecombineerd met lichtgrijze accenten. De DolomiteJazz is een frisse, modern uitziende rollator die simpel integreert in de dagelijkse routine. De remkabels zijn volledig geïntegreerd in het frame.

Voor uw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies