Revalidatie

Een goeie mobiliteit is voor zowel jong als oud van levensbelang. Stimuleer uw vermogen om te bewegen en kom ons gamma ondersteunende toestellen ontdekken in de winkel. 

pedalo trainer
pedalo trainer

Pedalo- fietstrainer

Fietstrainers zijn handig voor mensen die willen trainen of fit blijven zonder buitenshuis te moeten gaan. Ze nemen weinig plaats in en worden gebruikt voor het opbouwen van conditie, het verbeteren van kracht en snelheid en revalidatie na blessures. Onze fietstrainers zijn zowel voor armen als benen te gebruiken.

rider vps
rider console

VPS Rider 1

Deze hometrainer heeft een lage doorstap en een eenvoudige bediending. De weerstand kan aangepast worden door middel van een eenvoudige draaiknop. Het is een ideale revalidatiefiets voor privégebruik. De hometrainer is zeer stevig afgewerkt en stabiel.  Met comfortabel zadel die zowel horizontaal als verticaal verstelbaar is. Deze hometrainer heeft grote pedalen en stevige voetriemen voor een optimale steun tijdens het fietsen.  

Ontdek ons volledige aanbod in onze zorgwinkel

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in al uw noden, hebben we een heel ruim aanbod ter beschikking. Zo kunnen we u steeds de juiste hulpmiddelen aanbieden. Breng een bezoekje aan onze zorgwinkel en krijg persoonlijk advies.