Antidecubitusmateriaal

Het gebruik van juist antidecubitus materiaal voorkomt doorlig- en doorzitwonden. Zelfs als u al last heeft van decubitusletsels kan goed AD-materiaal uw klachten verlichten/verhelpen 

Ringvormig hielkussen
Ringvormig hielkussen

Ringvormig hielkussen

Dit ringvormige hielkussen ontlast de hiel tijdens het rusten. Het kussen voelt zacht en comfortabel aan en is ideaal om decubituswonden aan de hiel te vermijden.

GelBodies
GelBodies

GelBodies

GelBodies voor hiel en elleboog zijn voorzien van een siliconen gelkussen. Dit gelkussen biedt bescherming tegen doorligwonden. De comfortabele beschermers zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten.  U kunt de gel verwijderen indien u de kous wil wassen.

Antidecubitus matras en kussen

Antidecubitus kussens en matrassen zijn ontworpen ter preventie van doorzit- en doorligwonden. Ze worden vaak gebruikt bij mensen die langdurig zitten en/of liggen en die zo een hoog risico lopen op het ontwikkelen van decubitus. Tempur heeft bijzondere thermo-actieve eigenschappen en gaat de druk verdelen over het volledige contactoppervlak, zodat u langere tijd comfortabel kunt blijven zitten of liggen.  Ze zijn voorzien van een afneembare en incontinentiebestendige cover. Die is makkelijk reinigbaar en desinfecteerbaar.

Ontdek ons volledige aanbod in onze zorgwinkel

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in al uw noden, hebben we een heel ruim aanbod ter beschikking. Zo kunnen we u steeds de juiste hulpmiddelen aanbieden. Breng een bezoekje aan onze zorgwinkel en krijg persoonlijk advies.