Slaapcomfort en ergonomie

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan Tempur-hoofdkussens, hoog-laagbedden, zorgmatrassen, positioneringskussens etc.  

Schema Tempur hoofdkussens
Schema Tempur hoofdkussens

Tempur hoofdkussens

Door het juiste kussen te kiezen kunt u uw slaaphouding en de kwaliteit van uw slaap verbeteren. Het temperatuurgevoelige materiaal dat in alle TEMPUR® kussens wordt gebruikt, wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Het vormt zich naar de natuurlijke kromming van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun 

Verpleegbedden

Onze verpleegbedden zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn standaard uitgerust met een hoog- laagfunctie, onrusthekkens, optrekhulp, elektrisch verstelbare rugleuning en bovenbeensteun. Er is een rij-onderstel met wielvergrendeling. 

Positioneringskussen

Een positioneringskussen wordt gebruikt om een comfortabele en ondersteunende positie te bieden aan het lichaam. Het kussen is ontworpen om te helpen bij het behouden van een goede lichaamshouding tijdens het slapen, rusten of zitten.  Ze helpen bij het verminderen van pijn en ongemakken die het resultaat zijn van een langdurige liggende of zittende positie.

positioneringskussen C-vorm
beensprijder
positioneringskussen hiel

Een positioneringskussen kan verschillende vormen en afmetingen hebben, afhankelijk van het gebruik. Sommige ondersteunen de rug, andere dienen om specifieke delen van het lichaam te ondersteunen zoals de nek, schouders, heupen of benen. De kussens worden vaak gebruikt bij mensen met specifieke behoefte, zoals mensen met rugpijn, nekpijn, gewrichtsproblemen, mensen die herstellen van een blessure of operatie, ter preventie van decubitus,…

De kussens zijn gemaakt van comfortabele en duurzame materialen, zoals traagschuim en polystyreen korrels die zorgen voor een goede drukverdeling, luchtcirculatie en vormbehoud. Ze beschikken veelal over een afwasbare of afneembare hoes.

Ontdek ons volledige aanbod in onze zorgwinkel

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in al uw noden, hebben we een heel ruim aanbod ter beschikking. Zo kunnen we u steeds de juiste hulpmiddelen aanbieden. Breng een bezoekje aan onze zorgwinkel en krijg persoonlijk advies.