Tilliften

Voor mensen met beperkte bewegingsmogelijkheden zijn tilliften onmisbare hulpmiddelen om transfers makkelijker of terug mogelijk te maken. Laat u adviseren om de juiste tillift en bijhorende liftmat te kiezen.  

birdoe evo transfer in en uit rolwagen
birdie tillift
birdie tillift zijaanzicht
birdie tillift in gebruik
birdie tillift in beweging

Passieve tillift: Birdie EVO tillift

Deze ergonomische tillift zorgt ervoor dat de persoon eenvoudig 360° kan gedraaid worden. Er is een makkelijke positionering voor de zorgverlener. Het gebogen ontwerp van de tilarm en het tiljuk zorgt ervoor dat zorgverleners oogcontact kunnen houden met cliënten tijdens elk moment van een transfer. Het ergonomische ontwerp van de poten beweegt gemakkelijk rond stoelen of elektrische rolstoelen. Het maximaal gebruikersgewicht is 180 kg. 

isa tillift bewegend beeld
isa tillift productbeeld

Actieve tillift: Isa

Deze tillift is geschikt voor mensen die hulp nodig hebben bij een transfer, maar wel nog hun eigen gewicht kunnen dragen. 

Ontdek ons volledige aanbod in onze zorgwinkel

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in al uw noden, hebben we een heel ruim aanbod ter beschikking. Zo kunnen we u steeds de juiste hulpmiddelen aanbieden. Breng een bezoekje aan onze zorgwinkel en krijg persoonlijk advies.