Driewielfietsen

Driewielfiets voor volwassenen Lagoon Vermeiren
Driewielfiets voor volwassenen Lagoon Vermeiren

2219 Lagoon

De Lagoon is een stabiele en comfortabele driewielfiets voor volwassenen. Het stuur en zadel kunnen aangepast worden aan de wens van de gebruiker. De fiets is uitgerust met een parkeerrem, en optioneel kunnen er schijfremmen op de achterwielen verkregen worden. Door het lage frame is het voor gebruikers makkelijk om op en af te stappen. 

De Tri-Bike Classic Y frame is een klassieke driewielfiets voor volwassenen
De Tri-Bike Classic Y frame is een klassieke driewielfiets voor volwassenen

Tri-Bike - Mobile Technics

De Tri-Bike Classic Y frame is een klassieke driewielfiets voor volwassenen. Deze fiets heeft een lage instap en een optimale stabiliteit. Hij is zowel manueel als elektrisch verkrijgbaar. Hij is beschikbaar in diverse kleuren en er zijn tal van opties mogelijk. De Tri-Bike is uitgerust met een comfortabele zit met rugsteun.

easyrider
easyrider

Easy Rider - Van Raam

De Easy Rider is een zitdriewielfiets met sportieve uitstraling voor volwassenen. Dankzij het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met rugsteun en zijsteun voor een stabiel en veilig gevoel.

Verder heeft deze driewielfiets een kleine draaicirkel en is hij dus enorm wendbaar. Er is standaard een bagageplateau voorzien waarop de gebruiker makkelijk boodschappen kan meenemen.

Met de vele verschillende instelmogelijkheden en extra opties, zoals een boodschappenmand, stokhouder, spiegel of een framekleur naar keuze kunnen we de driewielfiets helemaal aanpassen aan jouw wensen. De fiets is in 2 maten beschikbaar en dus zowel geschikt voor kleine als grote volwassenen.

Ontdek ons volledige aanbod in onze zorgwinkel

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in al uw noden, hebben we een heel ruim aanbod ter beschikking. Zo kunnen we u steeds de juiste hulpmiddelen aanbieden. Breng een bezoekje aan onze zorgwinkel en krijg persoonlijk advies.