Zitcomfort - Backfriend |

Zitcomfort - Backfriend

Licht van gewicht en gemakkelijk in te klappen

De Backfriend zal er voor zorgen dat u een optimale ondersteuning krijgt voor de rug en lendenen en voldoet aan verschillende andere eisen.

Ruglijders hebben Backfriend nodig. Backfriend is een speciaal ontworpen steun die gebaseerd is op orthopedische en ergonomische onderzoekingen. Backfriend is goed bevonden door artsen, chirurgen, orthopedisten en chiropractici in binnen- en buitenland. Backfriend is ontworpen om verlichting te bieden aan diegenen die lijden aan rug- of ischiaspijnen die te wijten zijn aan lumbale spanning en lumbale wervelkolomafwijkingen.

Deze ondersteuning kent verschillende uitvoeringsvormen. Naast de Backfriend met zitbasis kunnen de rugsteun en de zitbasis los verkregen worden. De rugsteun wordt ook wel Backrest genoemd.

Backfriend kan op vrijwel alle plaatsen gebruikt worden waar er gezeten kan worden. Thuis, op kantoor, in de trein, in de wachtkamer, in het vliegtuig, in de kerk, in het theater of de filmzaal, in de auto, opzittend in bed, kortom overal waar u moet zitten kan u de Backfriend gebruiken.

Zitcomfort - Backfreind - Medicura

Voor uw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies