Invacare - E-FIX E35/E36 |

Invacare - E-FIX E35/E36

Klein, licht, wendbaar.

Met de Alber e-fix hulpaandrijving maak je van jouw handbewogen rolstoel een elektrische door middel van een accu, joystickbediening en aandrijfwielen.

Zo kun je gemakkelijk zelfstandig langere afstanden afleggen, zowel binnen als buitenshuis.

LICHT EN EENVOUDIG

De accu van de nieuwe e-fix weegt slechts 2 kg en is maar 8 cm breed. De accu is met 1 hand te plaatsen of uit te nemen. De meeste vouwbare rolstoelen zijn zelfs op te vouwen met de accu in de houder. Samen met de quick release wielen zorgt dit ervoor dat de e-fix eenvoudig meeneembaar is in de auto.

ZELFSTANDIG SOEPEL RIJDEN

Doordat de e-fix compact is, is deze gemakkelijk te besturen. Draaien is simpel, je draait als het ware om je eigen as. Soepele rijeigenschappen zorgen voor een gemakkelijke bediening. Je kunt kiezen uit drie standaard rij instellingen: Eco, Sport en Tour, of ze persoonlijk laten instellen.

HANDIG VOOR DE BEGELEIDER

De optioneel verkrijgbare begeleidersbediening zorgt ervoor dat de e-fix een perfecte duw-, rem- en draaiondersteuning is voor je begeleider. Deze rijdt vanuit stilstand zonder krachtsinspanning en neemt ook het rijden in bochten over. In de vrijloop bieden de wielen geen weerstand.

Voor uw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies