Bloeddrukmeters

Indien je te maken hebt met een verhoogde bloeddruk kan het absoluut geen kwaad om zelf op regelmatige basis metingen uit te voeren.

Je bloeddruk meten kost slechts even tijd en kan zeer eenvoudig gebeuren.

Hoewel dergelijke metingen voor iedereen interessant kunnen zijn worden ze in het bijzonder aangeraden aan bepaalde doelgroepen.

Medicura helpt je graag in jouw zoektocht naar de ideale bloeddrukmeter.

Omron M6 Comfort:

Omron M6 Comfort - Medicura - Bloeddrukmeter

Wanneer u de bloeddruk van uw patiënt moet meten, is het wel zo fijn als het aan de apparatuur niet schort. Een Omron bloeddrukmeter voorziet in de behoefte van medisch deskundigen, maar is met name ook ideaal voor het gebruik door patiënten zelf. Dit komt doordat de armmanchet van de M6 Comfort zo is ontworpen dat deze met één hand is om te doen - vandaar de toevoeging "Comfort". Wanneer u gebruik maakt van een Omron bloeddrukmeter, kunt u ervan op aan dat uw metingen zo nauwkeurig mogelijk zijn. Hieronder leest u meer over een specifiek model: de Omron M6 Comfort.

Omron R2:

Omron R2 - Medicura - Bloeddrukmeter

De Omron R2 is een compacte polsbloeddrukmeter. Door zijn afmetingen is hij erg geschikt voor mensen die vaak op reis zijn. De Omron R2 polsbloeddrukmeter heeft een geheugen voor 30 metingen en een eenvoudige éénknopsbediening.

 

Voor uw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies